fbpx

Balanse organisaatiollesi

Balanse henkilökunnallesi


Balansen hyödyt organisaatiollesi

  • Taukoliikunnan vaikutukset työhyvinvointiin ja jaksamiseen ovat kiistattomat.
  • Lisäämme henkilöstösi hyvinvointia, jaksamista ja tuomme parempaa vireyttä arjen kiireisiin.
  •  Avullamme kannustat ja tuet työntekijöitäsi tasapainoisempaan ja terveellisempään elämäntapaan.
  • Balanse on kustannustehokas tapa vähentää sairaspoissoloja.
  • Balansen videoharjoitukset soveltuvat kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta, ja ovat helposti tehtävissä vaikkapa omalla työpisteellä.
  • Halutessanne Balanse-ohjaajamme tulee lisäksi vetämään teille niin kevyempiä kuin kuormittavampiakin ryhmäliikuntatunteja.

Balanse on avain henkilöstösi tasapainoon.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Yritysmyynti ja kumppanuudet


Maarit Balac

maarit@balanse.fi
Balanse ryhmäliikunta


Balanse harjoitukset soveltuvat hyvin myös ryhmäliikuntatunniksi.

Kenelle Balanse soveltuu?

  • Seniori-ikäisille toimintakyvyn säilyttämiseksi ja parantamiseksi. UKK-instituutin uusimmissa liikuntasuosituksissa yli 65-vuotiaille painotetaan etenkin lihasvoiman kasvattamista ja tasapainonhallintaa
  • Kiireisille keski-ikäisille joilla kehonhallinta,-liikkuvuus-ja lihasvoima on heikentynyt runsaan istumisen ja vähäisen liikkumisen vuoksi. Usein myös myös niska- ja selkäkivut vaivaavat. Balansen rauhallinen, mutta monipuolinen ja tehokas liikuntatuokio ei lisää stressiä entisestään, vaan rentouttaa, rauhoittaa ja auttaa keskittymään.
  • Lenkkeilijöille, kävelijöille ja sauvakävelijöille. Balanse harjoituksien avulla liikkuvuus ja kehonhallinta kehittyy sekä keskivartalon lihakset vahvistuvat, jolloin lenkkelijä jaksaa kantaa kehoa paremmin ja askel on joustavampi.         
  • Kaikille jotka haluavat kehittää etenkin tasapainoaan.

Ryhmäliikunnan tuntirakenteessa pääpaino on tasapainoa ja koordinaatiota haastavissa liikkeissä, sekä keskivartaloa eli corea vahvistavissa liikkeissä. Vaihtelua ja vaativuustasoja voidaan muuttaa mm. käyttämällä keppiä, kuminauhaa, kahvakuulaa tai käsipainoja. Tunnista on helppo rakentaa eri vaativuustasoja erilaiselle kohderyhmälle. Vaikka tempo on rauhallinen, niin liikkeet on haastavia ja vaativat kehonhallintaa ja keskittymistä.


Balanse ohjaajat ovat kokeneita ryhmäliikuntaohjaajia. Kysy Balanse ohjausta kuntokeskukselle, omalle proukalle tai työpaikalle. Koulutamme myös uusia Balanse-ohjaajia eri tahojen tarpeisiin.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Yritysmyynti ja kumppanuudet


Maarit Balac

maarit@balanse.fi

Oletko valmis kokeilemaan Balansea riskittä ja lähes ilmaiseksi?

>