fbpx

60+ 


Tarjoamme Sinulle helpon tavan lisätä liikuntaa ja yhteisöllisyyttä näinä poikkeuksellisina aikoina. Saat molemmat turvallisesti verkon kautta pienryhmässä ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä. 


 


Onko noin 60-85 vuotias ja kaipaat ohjattua liikuntaa ja juttuseuraa?


Balanse Ryhmä60+ on verkossa toimiva helppokäyttöinen vuorovaikutteinen liikunta-ohjelma jossa liikunnan lisäksi ja ohella voidaan jutellaan mistä milloinkin. Ohjaaja kyselee kuulumisia ja huolehtii että hiljaisimmatkin saavat halutessaan puheenvuoron.  Voit myös olla vain mukana jumppaamassa jos et halua osallistua juttelutuokioon. Jokainen on mukana miten itse haluaa, pääpaino on kuitenkin liikunnassa.    


Ryhmä60+ ikähaarukka on viitteellinen. Kuntotasosi ja liikuntatottumuksesi vaikuttaa enemmän kuin fyysinen ikäsi. Jos vastaat kyllä vähintään viiteen kohtaan, olet tähän ryhmään sopiva henkilö: 

 • Haluat pysyä toimintakykyisenä
 • Haluat voimaa ja varmuutta liikkumiseen
 • Liikunta on jäänyt vähiin viime aikoina ja haluat aloittaa säännöllisen liikkumisen helpolla ja kuntotasoosi sopivalla tavalla
 • Harrastat jo esimerkiksi kävelyä, sauvakävelyä, vesijumppaa, hiihtoa mutta haluat monipuolisuutta nykyiseen liikuntaasi
 • Sinulla on painonhallinnan haasteita ja haluat aloittaa liikkumisen pienin askelin ja turvallisesti
 • Haluat pitää kehon ja mielen virkeänä ja saada parempaa oloa ja jaksamista
 • Kaipaat harjoituksia jotka ovat turvallisia ja suunniteltu tehtäväksi kuntotasosta riippumatta
 • Haluat liikkua ohjatusti kotona
 • Kaipaa ryhmän tuomaa yhteisöllisyyttä
 • Olet avoin tutustumaan uusiin ihmisiin. Yhteydenpito muihin tapahtuu videon välityksellä, vallitsevan tilanteen vuoksi ainakin toistaiseksi. Tilanteen sallisessa voidaan järjestää yhteisiä ulkoharjoituksia. Mukavaa olisi myös jos löydät ryhmän kautta ihan uusia tuttavuuksia joiden kanssa voitte jatkaa yhteydenpitoa muutenkin)   


Hinta: vain 39,90 € /kk 


Mitä saat?

 • 2x40 minuutin verkkotapaamista viikossa. Jokaisessa tapaamisessa ohjattu liikuntaharjoitus ja aikaa vapaamuotoiselle keskustelulle.
 • Monipuolisia liikuntaharjoituksia jotka kehittävät mm. tasapainoa, lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Harjoitukset tehdään enimmäkseen oman kehon painolla ja/tai kotoa valmiiksi löytyvillä välineillä.
 • Vinkkejä miten miten voit päivittäisillä pienillä keinoilla ylläpitää ja kehittää kuntoasi  
 • Ohjaajan henkilökohtaisen ohjauksen, ohjaaja antaa tarvittaessa liikevaihtoehtoja ja -vinkkejä
 • Keskusteluryhmän ohjaajan ja muiden osallistujien kanssa
 • Balanse videokirjaston yli 50 harjoitusta rajoituksetta käyttöön. Videokirjastosta löydät laajan valikoiman itsenäisesti tehtäviä harjoituksia eri vaikeusasteilla.


Hinta vain 39,90 / kk. Sitoudut vain kuukausi kerrallaan, ei automaattiveloitusta.

 


Balanse ryhmä60+ -ohjelmaan osallistuminen on helppoa!


Osallistumislinkki tunnille lähetetään sähköpostilla aina erikseen ennen jokaisen videotapaamisen alkua. Tapaamiset pidetään vuorovaikutteisesti Zoom-ohjelmistoa käyttäen; osallistujat kuulevat ja näkevät ohjaajan sekä toisensa. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, jossa on webkamera.

Ennen ensimmäistä videotapaamista opastamme yksityiskohtaisesti miten osallistuminen tapahtuu. Mukana oleminen ei vaadi ohjelmien asentamista tietokoneelle. Oma videokuva on mahdollista piilottaa, jos ei halua näkyä ohjaajalle tai toisille.


Ryhmän koko enintään 8 henkilöä, ilmoittaudu pian!  Merkitse yhteystietolomakkeen tekstikenttään: Ryhmä60+ , saa laskun ja tarkemmat ohjeet sähköpostiisi.  Maksettuasi ensimmäisen kuukauden laskun, paikka on varattu sinulle. Varmista paikkasi ja lähetä viesti https://www.balanse.fi/yhteystiedot/ 


Kysyttävää? Katso löytyykö vastaus täältä  https://www.balanse.fi/usein-kysyttya/

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, lähetä viesti yhteystietolomakkeella vastaamme mahdollisimman pian.

Jos haluat käyttää liikuntaetuja, niiden lunastamiseksi ota yhteyttä. Maksettuasi kurssin saat vahvistussähköpostin, jossa on linkki suljettuun Facebook-ryhmään. Kun pyydät pääsyä ryhmään, sinut hyväksytään sinne tarkistuksen jälkeen. 

Ota askel hyvinvointiisi, tule mukaan !

>